Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη προσέλευση στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Η εκδήλωση, που είχε σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Νικολέλη στην περιοχή των Αφιδνών και περιλάμβανε παραδοσιακό γλέντι με τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ιερείς και πιστοί από όλη την Μητρόπολη, ενώ το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης κ.α.

 

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι συνετέλεσαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την γενική επιμέλεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, είχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης. π. Ευστράτιος Δελατόλας Αρχιερατικός Επίτροπος Πεύκης – Μεταμορφώσεως και Γραμματέας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Έργου της Μητροπόλεως με τα μέλη του Συμβουλίου και κυρίες των Ενοριών.

 

 

O κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά, πιστοί και ιερείς βρεθήκαμε στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Πήραμε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου και στηρίξαμε το σπουδαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί. Σε κάθε πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως είμαστε πάντα παρόντες.»

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Ελένη Μανδαμαδιώτου, Σπυριδούλα Σίννη και Δημήτρης Τριανταφύλλου.

 

 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: την στήριξη και ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου. Είμαστε παρόντες σε κάθε δράση που έχει στόχο την υποστήριξη των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας. Θέλουμε να συγχαρούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για την πρωτοβουλία. Στηρίζουμε σθεναρά τις προσπάθειες και θα συνεχίσουμε την συνεργασία με την Μητρόπολη προς όφελος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ