Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Λυκόβρυση-Πεύκη: Περιοδεία στις γειτονιές της πόλης από την παράταξη “Δήμος Μπροστά+”

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η περιοδεία στις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την παράταξη “Δήμος Μπροστά+”

Τα δελτία τύπου έχουν ως εξής:

“Καθημερινά εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης

Συνεχίζοντας την σταθερή επιλογή μας, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παράταξής μας, να είμαστε καθημερινά εκεί που χτυπά ο παλμός της πόλης, έτσι και σήμερα, Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, βρεθήκαμε στις λαϊκές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, όπου για μια ακόμα φορά είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα προβλήματα των πολιτών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Φανή Γραμμένου, Βασίλης Γρυλλής, Μαρία Κουρή, Μαρήλια Νικολαιδου και Γιάννης Σκεύης συζήτησαν με δημότες, κατέγραψαν τις ανάγκες και τα προβλήματά τους και πρότειναν λύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:
«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους πολίτες, να ακούμε και να προετοιμαζόμαστε για όσα οφείλουμε να αλλάξουμε για την πόλη. Είναι πολύ σημαντικό ότι εισπράττουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών ότι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν σταματάμε. Με καθαρά πρόσωπα, με αξιοπιστία, με όρεξη για σκληρή δουλειά. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε πως αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως επίσης, δεν θα πάψουμε να δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας να τα αντιμετωπίσουμε.

 

 

 

Συνεχίζουμε αδιάκοπα να ακούμε την  κοινωνία

Η επαφή με την κοινωνία δεν σταματά ποτέ. Και αυτή την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπελεχρή, τον γραμματέα της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Γιώργο Στιβαχτή, το τακτικό μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, Αντώνη Χαριτάκη και τα μέλη της παράταξης Κωνσταντίνο Αργίτη, Μαρήλια Νικολαΐδου, Σπυριδούλα Σίννη και Μαρία Φαραστέλη, βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Αγίας Παρασκευής στη Λυκόβρυση, όπου είχαν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ακούσουν τους δημότες, να καταγράψουν τα προβλήματά τους και να προτείνουν λύσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, το ζήτημα της καθαριότητας είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς, πέρα από την απουσία μέριμνας από την πλευρά της δημοτικής Αρχής, παρατηρείται σε συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωση μπάζων και ξερόχορτων από παρακείμενα οικόπεδα, με συνέπεια να δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Επιπλέον, σοβαρά ζητήματα ελλιπούς οδοφωτισμού παρατηρούνται και στη συγκεκριμένη γειτονιά, όπου, παράλληλα, υπάρχει και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, λόγω της αυξημένης κίνησης οχημάτων, ενώ οι κάτοικοι εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τις αγωνίες τους για το θέμα της διάνοιξης της Λεωφόρου Κύμης, καθώς και την γενικότερη έλλειψη κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ακόμα μια γειτονιά όπου διαπιστώσαμε τις σημαντικές ελλείψεις και βασικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Είναι γεγονός πως σε κάθε μας επίσκεψη, διαπιστώνουμε αυτό, για το οποίο πλέον έχουμε πειστεί ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα. Η εγκατάλειψη και υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας, πρέπει και θα αλλάξει άμεσα. Συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε γειτονιά. Με καθαρούς ανθρώπους, με όρεξη για σκληρή δουλειά, με όραμα να προσφέρουμε στους δημότες μια γειτονιά όπου θα χαίρονται και θα αισθάνονται ασφαλείς να ζουν».

 

 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού χωριού

Τα προβλήματα των κατοίκων του Ηλιακού Χωριού βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα και δεν θα πάψουμε να παλεύουμε, ώστε να αντιμετωπιστούν. Αυτό είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού χωριού, την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από το τακτικό μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ Μαρία Τραγάδη και τα μέλη της παράταξης, Γιώργο Ντούσκα και Μαρήλια Νικολαΐδου, συμμετείχαν στην εκδήλωση, όπου είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν για μια ακόμα φορά στα προβλήματα του πολύπαθου οικισμού.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Κατοίκων Ηλιακού Χωριού για την όμορφη εκδήλωση, αλλά και για τον σθεναρό και πολυετή αγώνα που με σθένος και αξιοπρέπεια δίνουν για να αντιμετωπιστούν τα χρονίζοντα προβλήματα του οικισμού. Είμαστε στο πλευρό τους και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια. Πρέπει, επιτέλους, να δοθεί λύσει στο ζήτημα των έργων αποχέτευσης και ακαθάρτων, καθώς και για το ενεργειακό κτήριο G, που αποτελούν βασικά προβλήματα που δεν μπορούν να μένουν άλλο σε εκκρεμότητα. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου και δεσμευόμαστε πως, στο πλευρό τους, θα εργαστούμε σκληρά για να ικανοποιηθούν. Το αξίζουν, το έχουν κερδίσει, τους το χρωστά η πόλη μας για την υπομονή που έχουν δείξει και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τόσα χρόνια».”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ