Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η παράταξη “Δήμος μπροστά+” τίμησε τις εργαζόμενες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022, στελέχη της παράταξής “Δήμος Μπροστά+” επισκέφθηκαν τα δύο δημοτικά καταστήματα και μοίρασαν τριαντάφυλλα στις υπαλλήλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Σε μια συμβολική κίνηση, το τακτικό μέλος του ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπος Καρανάσος, το μέλος της Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής, Ελένη Μανδαμαδιώτου και το μέλος της επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σπυριδούλα Σίννη, μοίρασαν χαμόγελα και μηνύματα για τον πολλαπλό ρόλο της Γυναίκας που σήμερα, στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούνται καθημερινά, είναι όλο και πιο σημαντικό να αναδεικνύεται.

“Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας δεν είναι απλά μια εμπορική γιορτή. Καθιερώθηκε το 1977 ως ημέρα μνήμης και τιμής στον αγώνα των γυναικών για ίσα δικαιώματα. Σχεδόν μισό αιώνα μετά, ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση είναι ακόμα μακρύς. Οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την κατοχύρωσή τους. Οι γυναίκες στην παράταξή μας δεν παίζουν συμπληρωματικό και ποσοστιαίο ρόλο, αλλά είναι πρωταγωνίστριες με την ενεργό συμμετοχή τους στα συλλογικά και θεσμικά όργανα και με την δυναμική τους διεκδίκηση στην προσπάθεια να μεταμορφώσουμε την πόλη μας σε αυτό που μας αξίζει.

Ως παράταξη τιμάμε, υπερασπιζόμαστε και θαυμάζουμε κάθε μέρα το σπουδαίο έργο που προσφέρουν οι γυναίκες εργαζόμενες του Δήμου μας. Δέσμευσή μας είναι να σταθούμε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.”, σημειώνεται σχετικά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ