Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η “Νέα Δημιουργία” συμφωνεί με την ανακήρυξη του Πατριάρχη σε επίτιμο Δημότη Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική Παράταξη “Νέα Δημιουργία” συμφωνεί με την ανακήρυξη του πατριάρχη σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

“Υπερθεματίζουμε το μεγάλο έργο που επιτελεί με παγκόσμια ακτινοβολία και την ουσιαστική συμβολή του τόσο στην διατήρηση του κέντρου της ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στην ανάδειξη της ελληνορθόδοξης εκκλησίας σε παγκόσμιου κύρους θεσμό αλλά και στην οικολογία χαρακτηριζόμενος ως ο «Πράσινος Πατριάρχης».

Εξάλλου ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” Παναγιώτης Ιωάννου έχει γνωρίσει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό πατριάρχη και έχει λάβει την ευλογία Του καθώς και σε ουδέτερο χρόνο είχε την ευκαιρία ο ίδιος γίνει μάρτυρας, ενός εμβληματικού έργου που επιτελεί, που δεν είναι άλλο από την αναγέννηση της ορθοδοξίας στην Σμύρνη .

Η “Νέα Δημιουργία” οραματίζεται και προσπαθεί να κάνει πράξη την παραγωγική ενασχόληση με τα κοινά, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις που απλά επιδιώκουν μικροπολιτικά ωφελεί. Κάθε έργο που αξιολογούμε ως θετικό για το Δήμο μας, είμαστε εδώ για να το στηρίξουμε προσφέροντας ουσιαστικά ως δημοτική παράταξη .

 

Αυτονόητο φυσικά είναι πως σε ενδεχόμενη ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη σε επίτιμου Δημότη του Δήμου μας καλείται η δημοτική αρχή να είναι σε συνεννόηση τόσο με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος κ.Κύριλλο ,όσο και με τους Ιερείς του Δήμου μας, ώστε να ακολουθήσουμε την εκκλησιαστική εθιμοτυπία αποδίδοντας την δέουσα τιμή στο πρόσωπο του Πατριάρχη .”, αναφέρεται σχετικά.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ