Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Η “Νέα Δημιουργία” και ο Π. Ιωάννου στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

 Το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζουν εμπράκτως η “Νέα Δημιουργία” και ο Π. Ιωάννου.

Σε σχετική ενημέρωσή της η παράταξη επισημαίνει:

“Το έργο της Εκκλησίας μας σε όλα τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Πατρίδα μας, αλλά και στη συνέχεια στην εποχή του κορωνοϊού και της υγειονομικής, κοινωνικής και ψυχικής κρίσης, που έφερε, είναι γνωστό και τεράστιο.

Οι Ιεροί Ναοί στον Δήμο μας καταβάλλουν υπερπροσπάθειες να συγκεντρώνουν και να συντονίζουν την διανομή τροφίμων, ενδυμάτων, άλλων αγαθών και χρημάτων προς τους αναξιοπαθούντες συγκατοίκους των ενοριών τους.

Η «Νέα Δημιουργία», υπό την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Ιωάννου, εξασφάλισε την συνεργασία και την αρωγή των Παραγωγών, των Πωλητών και των Στελεχών των Λαϊκών Αγορών της Αθήνας στην προσπάθεια των Ιερών Ναών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την συγκέντρωση τροφίμων.

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ε’ Λαϊκή Αγορά Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των Πωλητών της κ. Δημήτριο Μουτσούνα και τον Πρόεδρο των Παραγωγών της κ. Χρήστο Μπάκα για την βοήθεια, που παρέδωσαν τρόφιμα στον πατέρα Αναστάσιο, του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης, όπου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία πωλητών της Λαϊκής Αγοράς, συνοδευόμενοι από τον κ. Παναγιώτη Ιωάννου και την κα Βάσω Καλλιαντέρη.

Επίσης ευχαριστούμε την Γ’ Λαϊκή Αγορά Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των Πωλητών της κ. Κώστα Σφύρλα, τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Σταυρόπουλο, τον Γραμματέα κ. Γιώργο Σαρδέλη, τον εκπρόσωπο των Παραγωγών κ. Σταμάτη Καϊάφα, τον τέως Πρόεδρο κ. Θανάση Ξηνταράκη, που παρέδωσαν τρόφιμα στον πατέρα Γεώργιο, του Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονα, όπου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία πωλητών της Λαϊκής Αγοράς, συνοδευόμενοι από τον κ. Παναγιώτη Ιωάννου και την κα Μαρία Αναμουρλόγλου.

Τις άγιες ημέρες που ακολουθούν, όπου όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την Γέννηση του Σωτήρα, συμβάλλουμε ταπεινά, όπου μπορούμε το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και ευχόμαστε μαζί της και υμνούμε με όλους τους συμπολίτες μας «Χριστός γεννᾶται, δοξάσατε. Χριστός ἐξ οὐρανῶν, ἀπαντήσατε. Χριστός ἐπί γῆς ὑψώθητε. ἄσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ καί ἐν εὐφροσύνη ἀνυμνύσατε, λαοί, ὅτι δεδόξασται.»”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ