Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Η Λυκόβρυση και η Πεύκη φόρεσαν τις μάσκες τους και γιόρτασαν την Αποκριά στο πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών και μαθητών χορευτών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε στη Λυκόβρυση η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου.

Οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας φόρεσαν τις μάσκες τους και μοιράστηκαν την ατμόσφαιρα της Αποκριάς. Στην αποκριάτικη βραδιά, τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη, τους δημοτικούς συμβούλους και τους συμμετέχοντες υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Για την αποκριάτικη εκδήλωση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: “Με πλήθος συνδημοτών μας και χορευτών μοιραστήκαμε την ατμόσφαιρα της Αποκριάς στο masquerade party του Δήμου μας. Με επίκεντρο το φιλόξενο περιβάλλον του Root Cafe στη Λυκόβρυση -το οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία της βραδιάς- μέσα από εκδηλώσεις στο πνεύμα της Αποκριάς και της Σαρακοστής, προσφέρουμε διεξόδους κοινωνικής συνεύρεσης και αναψυχής στους συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι με “όχημα” τον πολιτισμό να φέρουμε τους πολίτες του Δήμου μας πιο κοντά. Δίνουμε σημασία στην αξία των κοινωνικών χορών που συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων των συμπολιτών μας, αλλά και στην ανάδειξη νέων χώρων εκδηλώσεων, όπως ο συγκεκριμένος, που μαζί με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης συνθέτουν μια φιλόξενη δομή του Δήμου μας, έναν ενδιαφέροντα πολυχώρο πολιτισμού – αθλητισμού και αναψυχής”.

“Μέσα από ευκαιρίες αναψυχής επιδιώκουμε να δώσουμε ζωή στις γειτονιές του Δήμου”

Συνέχισε λέγοντας: “Στόχος μας είναι να συστηματοποιήσουμε τις χορευτικές μας συναντήσεις καθιερώνοντας τη διεξαγωγή τους μία φορά τον μήνα, καθώς οι χοροί, ελληνικοί και ευρωπαϊκοί, αποτελούν έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης και ψυχαγωγίας. Συγχρόνως μέσα από ευκαιρίες ψυχαγωγίας και αναψυχής επιδιώκουμε να δώσουμε ζωή στις γειτονιές του Δήμου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά την Καθαρά Δευτέρα με εδέσματα, παραδοσιακούς χορούς, κατασκευή και διαγωνισμό χαρταετού και live μουσική. Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας στον όμορφο χώρο του ΟΤ9, στη Λυκόβρυση».

Στην αποκριάτικη βραδιά συμμετείχαν και τα χορευτικά τμήματα του Δήμου με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Τάσου Λάσκαρη, αλλά και της επαγγελματικής ομάδας της Σοφίας Βεντούρη και της Ελευθερίας Κατσούρα. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαράλαμπος Καρανάσος, Γιάννης Καλαμπαλίκης, καθώς και ο σύμβουλος του Δημάρχου, Παναγιώτης Ιωάννου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ