Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Ζεστή χριστουγεννιάτικη συνεστίαση της Δημοτικής Κίνησης ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις 17 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Κυριακή η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020 πραγματοποίησε σε κουτούκι της περιοχής εορταστική συνεστίαση με πολύ μεγάλη επιτυχία! Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν το αντάμωμα των πολιτών για να ανταλλάξουν εορταστικές ευχές, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τις άγιες μέρες που έρχονται.
Η προσέλευση των πολιτών υπήρξε υπεράνω κάθε προσδοκίας των διοργανωτών και το κέφι και η εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε απρόσμενη. Το καλό φαγητό, το άφθονο κρασί η ρεμπέτικη μουσική από τη ζωντανή ορχήστρα της ταβέρνας έδωσαν ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο χαράς και εορταστικής ευφροσύνης.
Ο χορός δεν άργησε να ανάψει και όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν σε μια πολύ εύθυμη ατμόσφαιρα που οι διοργανωτές φρόντισαν να δημιουργήσουν. Πραγματικά όλοι ήσαν χαρούμενοι και με κέφι ευχήθηκαν σε όλους «Καλές Γιορτές» με υγεία προσωπική και οικογενειακή.
Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 με αφορμή αυτή την επιτυχημένη εκδήλωσή της αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και να ευχηθεί «Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» και ο καινούργιος χρόνος να είναι για όλους πιο δημιουργικός και καρποφόρος με υγεία και δύναμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ