Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μεγάλα έργα στο Βόρειο Τομέα Αττικής τη Δευτέρα 4/4

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα «Μητροπολιτικά Έργα στο Β. – Β.Α. τομέα Αττικής για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη» συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.ΑΠ.) και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Τοπικές Κοινωνίες έχουν λόγο και ρόλο στην διαμόρφωση των συνθηκών διαβίωσης των Δημοτών τους όπως αυτές διαμορφώνονται και από τα μικρά και μεγάλα Μητροπολιτικά Έργα και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων τους.

Για την ανάπτυξη ενός χρήσιμου διαλόγου, απαιτείται πρώτιστα έγκυρη ενημέρωση και υπεύθυνη αντιμετώπιση ώστε να κατατίθενται προτάσεις που θα βελτιώνουν την ωφελιμότητα των έργων για το κοινωνικό σύνολο.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) η Αυτοδιοίκηση, Φορείς και Δημότες ενημερώνονται και συζητάνε για τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις των προγραμματιζόμενων έργων στον Β. Β.-Α. τομέα της Αττικής (επέκταση Λ. Κύμης, Μετρό γραμμή 4, Γέφυρα Βαρυμπόμπης κλπ.), καθώς και των ιδιωτικών πρωτοβουλιών (Mall, Καζίνο κλπ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ