Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ενημέρωση από την παράταξη “Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας”

Δημοσιεύθηκε

στις

 Η παράταξή “Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας” έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα και έχει αναρτήσει την εξής ενημέρωση:

“Νέοι υποψήφιοι
Καλοσωρίζουμε στην παράταξή μας “Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας” τον Μανώλη Γιαμούρη, Παιδίατρο, Αριστούχο του 1ου Λυκείου Πεύκης και της Ιατρικής Αθηνών.
Μεγάλωσε στην Πεύκη και είναι γιος της Καθηγήτριας Γαλλικών Ειρήνης Βαβαλά, η οποία δίδαξε σε πολλές γενιές μαθητών της Πεύκης και της Λυκόβρυσης.
Εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” και από το 2003 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο.
Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός συνεργάτης των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” και ως Παιδίατρος του Μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”.
Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά Ελληνικά και Διεθνή Παιδιατρικά Συνέδρια & Σεμινάρια.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες & περιοδικά καθώς και εργασίες σε διάφορα Παιδιατρικά έντυπα.
Μια μεγάλη προσφορά σε μαθητές & γονείς
Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νικηφόρος Κωνσταντίνου σε συνεργασια με το 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης διοργανώνει, Ημέρα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 11.30 στο αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Πεύκης με τίτλο:
“Η Διαχείριση του άγχους των Εξετάσεων – Οι Δυναμικές Σπουδές & τα Ανερχόμενα Επαγγέλματα”.
Προσκεκλημενοι Εισηγητές:
Μαρία Ζάγκα: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.
Πολυνίκης Τριγάζης: Φιλόσοφος, Συγγραφέας.
Γιώργος Χατζητέγας: Εκπαιδευτικός.
Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης: Επαγγελματική Πυξίδα.
Συνάντηση
Στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, που χρησιμοποιεί ο σύλλογος, συναντήθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και αντιπροσωπεία της παράταξης “ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ” με το Προεδρείο του Συλλόγου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” εκπροσωπούμενο από τους Θωμά Παπαζαχαρίου και Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο. Ο Σύλλογος ασχολείται με το άθλημα του σκακιού.
Στην αρχή ο κ. Παπαζαχαρίου ενημέρωσε τον κ. Κωνσταντίνου για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις επιτυχίες των αθλητών του, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν πρωτιές στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα με αρκετές πολύ καλές επιτυχίες.
Κάθε χρόνο το διαρκές αίτημά τους είναι η μόνιμη έδρα του Σωματείου. Ζητούν να χρησιμοποιηθεί κάποια αίθουσα για μόνιμη εγκατάσταση, από την οποία εξαρτάται απόλυτα η επίδοση των αθλητών.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ δείχνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τα αθλητικά Σωματεία της πόλης μας και ιδιαίτερα για το σκάκι δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για τη μόνιμη εγκατάσταση του Σωματείου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” σε μόνιμη έδρα, αίτημα διαχρονικό και μόνιμο, καθώς και αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία για την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, για ένα άθλημα που υπόσχεται πολλά στην νέα γενιά και σε όσους γενικότερα το ακολουθούν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Παγκόσμια ημέρα της Γης

Στη Λαϊκή της πόλης 

Καλοσωρίζουμε στην παράταξή μας την Κατερίνα Κουφοπούλου
Καλοσωρίζουμε στην παράταξή μας “Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας” την Κατερίνα Κουφοπούλου, Κοινωνική Λειτουργό και πρ. Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης.
Η Κατερίνα Κουφοπουλου είναι μητέρα 3 παιδιών και με καταγωγή από την Νάξο.
Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργος, εργάστηκε στον ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθήνας, και για πολλά χρόνια στο ΚΑΠΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ όπου ήταν και προϊσταμένη.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων αρκετών σχολείων και έχει εκλεγεί και στην Ένωση Γονέων.
Μεσα από την εργασία της ήρθε σε επαφή με ομάδες ανθρωπων όλων των ηλικιών κυρίως με παιδιά γονείς άτομα τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ.
Η διαρκής ενασχόληση της με τους ανθρώπους και κυρίως με άτομα που βρίσκονταν σε ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης την έχουν ευαισθητοποίησει ώστε να συνεχίζει να προσφέρει κ να στηρίζει τους συνανθρώπους της.
Πρωταρχικός στόχος της είναι η στήριξη ευάλωτων ατόμων όπως παιδιών, γονέων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ.
Η φωτογράφηση έγινε στην είσοδο του ΚΑΠΗ της Λυκόβρυσης”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ