Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δύο νέα απορριμματοφόρα ρίχνονται στη «μάχη» της καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραδόθηκαν στον Δήμο δύο νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, που προστίθενται στον στόλο οχημάτων και μπαίνουν στην καθημερινή “μάχη” της καθαριότητας.

Τα δύο απορριμματοφόρα τύπου πρέσας αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και από δημοτικούς πόρους. Κόστισαν 175.000€ έκαστο, πιο συγκεκριμένα το ένα με χρηματοδότηση 168.300,00€ από το Πρόγραμμα και 6.700€ από ίδιους πόρους και το άλλο με χρηματοδότηση 150.000€ από το Πρόγραμμα και 25.000€ από ίδιους πόρους.

Παρουσία του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον οποίο παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Δημήτρης Κοκορόσκος, Παναγιώτης Ιωάννου, Σταύρος Μονεμβασιώτης, Δέσποινα Μεντεσίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Τσελέντας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χάρης Παπαδάκης και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα και προμήθειες για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας. Σήμερα το πρωί παραλάβαμε δυο νέα υπερσύγχρονα οχήματα απορριμματοφόρα τύπου πρέσας για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Αξιοποιήσαμε τη σημαντική χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και συμμετοχή με ίδιους πόρους. Τα δυο νέα απορριμματοφόρα μαζί με τα αλλά νέα οχήματα που πρόκειται να προμηθευτούμε για τις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και άλλων υπηρεσιών, θα ενισχύσουν σημαντικά τον στόλο του Δήμου μας αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο προγράμματα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως το Πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Δήμο μας, για τον Δήμο που αγαπάμε για τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης με μεθοδικότητα, με αποτελεσματικότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με οργάνωση και στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον του Δήμου μας! Καλορίζικα τα νέα μας οχήματα!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ