Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Μπροστά+: Καταγγελία για την απομάκρυνση της γιατρού του ΚΟΙΠΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση με αφορμή τη μη ανανέωση της σύμβασης της γιατρού του ΚΟΙΠΑΠ εξέδωσε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης – Πεύκης “Δήμος Μπροστά+”.

Ειδικότερα, την καταγγελία κατέθεσαν τα Τακτικά μέλη ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Ελένη Μανδαμαδιώτου, Χαράλαμπος Καρανάσος και τα Τακτικών Μέλη ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Μαρία Τραγάδη και Αντώνης Χαριτάκης και αναφέρει τα εξής: “Η δημοτική αρχή διώχνει την ιατρό του ΚΟΙΠΑΠ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα καθόλη την διάρκεια της πανδημίας στην συνταγογράφηση φαρμάκων των μελών του ΚΑΠΗ και όσων δημοτών και κατοίκων είχαν ανάγκη.

Χωρίς την ύπαρξη κανενός προβλήματος συνεργασίας και με μια ξαφνική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θα προβεί σε απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών του ιατρού, χωρίς να αξιολογηθούν οι υπηρεσίες που έχει παράσχει η ιατρός μέχρι σήμερα. Ευελπιστούμε να μην δούμε συγγενικά πρόσωπα των ασκούντων διοίκηση στο Δήμο, στην θέση του νέου ιατρού. Ο ιατρός, εκτός από επιστήμονας και επαγγελματίας, είναι άνθρωπος και η ιατρός του ΚΟΙΠΑΠ με πολύ μεγάλη αυταπάρνηση έδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρά το γεγονός ότι για πολύ καιρό δεν της καταβάλλονταν ο μισθός. Καλούμε την διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ να ανανεώσει την σύμβαση της ιατρού, διότι η εμπιστοσύνη των μελών του ΚΑΠΗ στην ιατρό είναι δεδομένη. “

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ