Κοινωνία
Δήμος Μπροστά+: Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Την Τετάρτη 2 Ιουνίου μέλη της παράταξής “Δήμος Μπροστά+” ενίσχυσαν το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με φάρμακα, τα οποία συλλέχθηκαν από τα μέλη μας αλλά και την τοπική κοινωνία.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η έμπρακτη στήριξη των Κοινωνικών Υποδομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για κάθε δημοτική αρχή. Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο του προσωπικού των κοινωνικών δόμων που στηρίζουν καθημερινά του “αδύναμους” συμπολίτες μας, την προϊσταμένη των δημοτικών πολυιατρείων κ.α Νίκου Σοφία αλλά και τον εθελοντή φαρμακοποιό κ. Σαουλίδη Νίκο για την σημαντική προσφορά τους.
Τον “Δήμος μπροστά+”; εκπροσώπησαν, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μάριος Ψυχάλης, ο Σίμος Νικολιδάκης, ο Βασίλης Γρυλλής, ο Χαράλαμπος Καρανάσος, η Μαρία Τραγάδη, η Ελένη Μανδαμαδιώτου, η Σπυριδούλα Σίννη και ο Γιώργος Κοκκινάς.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν