Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Δωρεάν online μαθήματα Αγγλικών για τα παιδιά εξασφάλισε ο Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη διεύρυνση της άριστης συνεργασίας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΠΕΥΚΗΣ προχώρησε ο αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/04/2020 στο γραφείο του Αντιδημάρχου με την κα. Ράνια Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ οριστικοποιήθηκε η νέα συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΠΕΥΚΗΣ σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν προς τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά στα οποία δόθηκαν tablets από τον Δήμο νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά και με άλλα παιδιά που θα υποδείξουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των 6 δημοτικών σχολείων του Δήμου (σύνολο μέχρι 30 μαθητές) θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας στο οποίο θα διδαχθούν τη βασική θεωρία του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται στο σχολείο τους.

Παράλληλα, προσφέρθηκαν 2 υποτροφίες για μαθητές/τριες, η οποίες θα αξιοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Για άλλη μια φορά είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η συνεργασία Αυτοδιοίκησης – Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων – Ιδιωτικού Τομέα είναι πολύτιμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ