Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Για πικ νικ στη Λυκόβρυση ο Δ. Σταφιονίδης από το Vityazevo Ρωσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον χώρο αναψυχής του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης βρέθηκε μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης και Πρόεδρου της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων κ. Παναγιώτη Ιωάννου ο κ. Δημήτριος Σταφιονίδης Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Γοργιπία» του προαστίου Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εν εξελίξει αδελφοποίησης των δύο Δήμων. Ο κ. Σταφιονίδης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στην παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας με το φυσικό κάλλος και το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα που αποτελεί πόλο έλξης για δημότες και επισκέπτες της περιοχής και χρήζει μεγάλης προσοχής για την προστασία του οικοσυστήματός της.

 

Στην συνάντηση για ξενάγηση και πικ νικ παραβρέθηκαν μέλη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων όπως), η κα Πηνελόπη Ξυνταράκη (Εκλεγμένη στην κοινότητα Πεύκης και τακτικό μέλος του ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ) η κα Σοφία Γουναροπούλου (τακτικό μέλος του ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, ο Διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας κ. Βλάσης Αγτζίδης, ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης (ιδρυτικό μέλος, πρώην Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ποντίων), ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου (Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης «Αριστοτέλης η κα Μαρία Αναμουρλόγλου (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Β. Προαστείων Αττικής)», η κα Αγγελική Σαμπάνη (πρώην μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», ο κ. Αθανάσιος Ξυνταράκης πρώην πρόεδρος της Γ λαϊκής αγοράς ο κ. Ιωάννης Ζαμινός από τον σύλλογο “Αναγέννηση”, η κα Βάσω Καλλιαντέρη, ο κ. Σωτήριος Μακρυνίκας, και η κα Σεβαστή Τραμουντάνα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ