Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αυτοψία στα σχολεία απέναντι από το Ηλιακό Χωριό από τον Π. Ιωάννου και τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνέχεια πρόσφατων επισκέψεων του στα γραφεία της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου προσκάλεσε στον Δήμο τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. κ. Τίμο Κατσίπο.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου κ. Δημητρίου Κοκορόσκου, ήταν η διενέργεια αυτοψίας στα σχολεία, που βρίσκονται απέναντι από το Ηλιακό Χωριό και έχουν σταματήσει οι εργασίες εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπος διαβεβαίωσε, ότι τα σχολεία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά, εκφράζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του για ανάλογα θέματα, που αφορούν στον Δήμο, ενώ δέχτηκε τις ευχαριστίες του κ. Αντιδημάρχου και την υπόσχεση της στενής συνεργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

 

 

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου «Συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε σε κάθε τι, που προσφέρει στον Δήμο μας και τους Δημότες μας, σε κάθε τι που προάγει το κοινό καλό, γιατί Ενωμένοι μπορούμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ