Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Αυλαία για το Πολιτιστικό Πενθήμερο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πολιτιστικό Πενθήμερο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Από το βράδυ της Πέμπτης και κάθε βράδυ μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε και μια πολιτιστική εκδήλωση στο Άλσος Βαρβαρέσου με ελεύθερη είσοδο.

 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη συναυλία του συγκροτήματος «Ξέφραγο Αμπέλι» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, καθώς η συναυλία της Τετάρτης ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας. Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 23/9 με το μουσικοθεατρικό «ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ» της θεατρικής ομάδας Replica και το Σάββατο 24/9 με τη Συναυλία του συγκροτήματος Πέρα Πλάσματα, ενώ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 25/9 με τη Μουσική Διαδραστική Κωμωδία «Μια Κηδεία στα Μπουζούκια.»

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Πολιτιστικό Πενθήμερο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης έκλεισε την αυλαία των Βραδιών Πολιτισμού 2022 και της θερινής σεζόν, πριν ανοίξει η αυλαία της νέας πολιτιστικής σεζόν 2022-2023. Στο Άλσος Βαρβαρέσου και –όπως πάντα- με δωρεάν είσοδο διοργανώσαμε εκδηλώσεις για όλους τους συμπολίτες μας, πιστοί στην μακρά παράδοση στον πολιτισμό που έχουν ο Δήμος μας και τα Νομικά μας Πρόσωπα την οποία συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η πανδημία. Γιατί αυτό ζητά το κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις. Ευχαριστώ όλους, όσοι εργάστηκαν για το Πολιτιστικό Πενθήμερο.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ