Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αστείρευτο κέφι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με χαρά, κέφι και εορταστική διάθεση τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης διασκέδασαν στο κτήμα CASARMA στη Ν. Κηφισιά.

Η υπέροχη αίθουσα, η περιποίηση, τα εδέσματα, η ποικιλία των γλυκών και ο κεφάτος dj ικανοποίησαν όλους τους παρευρισκόμενους και απογείωσαν το κέφι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κ. Παναγιώτης Μπόλλας, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Αδελφοποιήσεων κα Άννα Ασπραδάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Μαρμαγγιόλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάριος Ψυχάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιορδ. Βογιατζόγλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αικατερίνη Φασουλά, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Αδελφοποιήσεων και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου, η Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου και υποψήφια Δήμαρχος κα Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Χρήστος Φωτίδης, το μέλος του Δ.Σ. ΚΟΙΠΑΠ κα Σοφία Γουναροπούλου, μέλη του Δ.Σ. ΠΕΑΠ, εκπρόσωποι Επιτροπών και πάνω από όλα τα αγαπημένα μας μέλη των ΚΑΠΗ.
Από τους υπηρεσιακούς παράγοντες παραβρέθηκαν η Δ/ντρια της Γ΄ Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων κα Άννα Γαϊτανίδου, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κα Θεανώ Τσιούφη, η Προϊσταμένη των Πολυιατρείων κα Σοφία Νίκου.

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Βορείου Τομέα κ. Φώτης Καρύδας.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μπόλλας ευχήθηκε Καλές Γιορτές με υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέροντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς δημοτικής αρχής για την όλο και αυξανόμενη ενδυνάμωση των υπηρεσιών και των παροχών προς την τρίτη ηλικία και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ