Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αποτελεσματική η αντιμετώπιση της “Μήδειας” σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση και αποτελεσματική είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν λόγω της κακοκαιρίας από το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Από πολύ νωρίς το πρωί τα συνεργεία του Δήμου κινούνται στις δύο δημοτικές ενότητες, ρίχνοντας αλάτι σε επικίνδυνα σημεία των δρόμων και δίνοντας λύση σε μικρά προβλήματα που παρατηρούνται, ιδιαίτερα σε σημεία όπου υπάρχει προσέλευση κοινού.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι δρόμοι της πόλης μας έχουν παραμείνει ανοικτοί, ενώ τα συνεργεία του Δήμου μας βρίσκονται από πολύ νωρίς στους δρόμους και στις δύο δημοτικές μας ενότητες. Ευχαριστώ τους εργαζομένους που διατηρούν την πόλη ασφαλή και προσβάσιμη. Θα παραμείνουμε σε ετοιμότητα μέχρι να περάσει η κακοκαιρία. Θέλω να ζητήσω από τους συμπολίτες μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και να επιδείξουν μεγάλη προσοχή, τόσο σχέση με την κακοκαιρία, όσο και σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ