Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αποκλειστικά με κατ’ οίκον παραδόσεις η διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τον Απρίλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που επικρατεί σε όλη τη χώρα εξαιτίας την πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποίησε τη διανομή τροφίμων για τον μήνα Μάρτιο, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με κατ΄ οίκον παράδοση στις ευπαθείς ομάδες και κατόπιν ραντεβού στους υπόλοιπους δικαιούχους, από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προφύλαξης που ορίζουν οι αρμόδιες δημόσιες υγειονομικές αρχές και με στόχο την προστασία της υγείας και την διευκόλυνση της διαβίωσης των πολιτών, μετά την απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας. Έτσι η διανομή προϊόντων παντοπωλείου για τον Απρίλιο, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά με κατ ΄οίκον παραδόσεις σε όλα τα άτομα και τις οικογένειες ωφελουμένων της δομής, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση σχετικά με την ημέρα και ώρα παράδοσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2106145148 και 2106145451 για τις κοινωνικές δομές και στο 2106145150 για ψυχολογική υποστήριξη από τις 8:00 ως τις 20:00

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης επισήμανε: «Ως Δήμος προσαρμόζουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας στις επικρατούσες συνθήκες ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Αυτό συμβαίνει και με το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο που από τον προηγούμενο μήνα άλλαξε τρόπο λειτουργίας του. Για τον Απρίλιο η διανομή προϊόντων παντοπωλείου θα υλοποιηθεί αποκλειστικά με κατ ΄οίκον παραδόσεις, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ