Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Αγιασμός των Υδάτων: Πού έδωσαν το παρών οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Αγιασμό των Υδάτων τα Θεοφάνεια βρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε Λυκόβρυση – Πεύκη σε ναούς του Δήμου.

Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης για τον τόπο το 2023, έστειλε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με την ευκαιρία της παρουσίας της στον Αγιασμό των υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη, μαζί με ομάδα υποψήφιων που έχουν συστρατευθεί στο πλευρό της.

 Με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανείων, η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με συμπολίτες της, αλλά και φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Τιμώντας τη μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας, μαζί με συνοδοιπόρους της υποψηφιότητάς μου και συνδημότες, γιορτάσαμε τα Άγια Θεοφάνεια, στην Πεύκη. Εύχομαι το φως της Χριστιανοσύνης να φωτίζει τον δρόμο μας, τους συμπολίτες μας, τον τόπο μας, ώστε να πορεύτουμε με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Με μια ομάδα δυνατή, που καθημερινά μεγαλώνει, το 2023, ενωμένοι, μαζί με τους συμπολίτες μας θα διεκδικήσουμε το μέλλον που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Παναγιώτης Ιωάννου

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Δημιουργία” παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγή Λυκοβρύσεως πλαισιούμενος από είκοσι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων και η ρίψη του Σταυρού πραγματοποιήθηκαν στο καινούργιο σιντριβάνι που βρίσκεται στο περίβολο του Ναού και κατασκευαστικέ με εργασίες, δαπάνες και σχεδιασμό του Δημοτικού Συνδυασμού “Νέα Δημιουργία”.

 

 

Ο κ. Ιωάννου κατά την παραμονή του στον προαύλιο χώρο του Ναού είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς δημότες οι οποίοι του εξέφρασαν την θετική εικόνα για τα έργα του συνδυασμού με αφορμή το νέο σιντριβάνι.

Μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων ο κ. Ιωάννου δήλωσε :

Χρόνια πολλά ο Εν Ιορδάνη Βαπτισθείς Κύριος μας, να χαρίζει φώτιση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα να φωτίζει όσους κρατούν τα ηνία του κόσμου, ώστε να εργάζονται για την Ειρήνη σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ας φωτίσει και εμάς σε κάθε Δήμο, Πόλη και Χωριό για να βαδίζουμε με έργα ωφέλιμα προς το κοινωνικό σύνολο, ώστε να παραδίδουμε κοινωνίες καλύτερες στις επερχόμενες γενεές .

 

Νικηφόρος Κωνσταντίνου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και μέλη της παράταξης «Ανανέωση & Συνεργασία για την πόλη μας» παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Πεύκης των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

 

 

Με το τέλος της Δεσποτικής Εορτής παρακολούθησαν μαζί με πλήθος κόσμου τον Μεγάλο Αγιασμό των υδάτων στην ειδική «Φιάλη*» στον περίβολο του ναού, η οποία είναι πιστό αντίγραφο αυτής που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε κεντρικό καφέ όπου αντάλλαξαν ευχές και συνομίλησαν με δημότες της πόλης μας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ