Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Έτοιμα να υποδεχθούν τους υποψηφίους τα εξεταστικά κέντρα Πανελλαδικών σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης επισκέφθηκε τα δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων που βρίσκονται στον Δήμο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννη Μαρμαγκιόλη.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Πεύκης, όπου τους υποδέχθηκε ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Σιούλας και στο ΓΕΛ Λυκόβρυσης, στο οποίο είναι διευθυντής ο κ. Μαρμαγκιόλης.

Ο Δήμος έχει παραδώσει στα εξεταστικά κέντρα εμφιαλωμένο νερό και χυμούς για τους εξεταζόμενους, που αποτελούν χορηγία από σούπερ μάρκετ, ενώ η Σχολική Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για το ενδεχόμενο καύσωνα κατά τις ημέρες εξέτασης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις αίθουσες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Μαρμαγιόλη, τα δύο εξεταστικά κέντρα. Έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις και έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ η Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για την περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών.».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ