Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ένα νέο μηχάνημα έργου αποκτά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη σύμβαση για την αγορά ενός μηχανήματος έργου υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Η αγορά του μηχανήματος έργου (bobcat) με τον συνοδευτικό εξοπλισμό  αξίας 150.000€ πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε έργα για τον Δήμο μας και να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και συνεπώς τις υπηρεσίες μας. Με τα Προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για συνολικά δέκα προγράμματα, γεγονός που αποδεικνύει την καλή προετοιμασία που είχαμε κάνει. Κατορθώσαμε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε μια σειρά από οχήματα τα οποία έλειπαν από τον στόλο μας όπως νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, σάρωθρο – πολυμηχάνημα, μηχανήματα έργου, φορτηγό με αρπάγη που θα μας επιτρέψουν στις υπηρεσίες μας λειτουργούν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ