Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο στις Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κοινότητα Green Angels.

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποδοτική σε επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, καθώς οι μαθητές των σχολείων του Δήμου έχουν συλλέξει περισσότερους από 3 τόνους χαρτιού και προβλέπεται να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο. Το αμαξίδιο παραχωρήθηκε στον Δήμο ανταποδοτικά από την ναυτιλιακή εταιρεία Prime Marine που συμμετέχει στην Κοινότητα Green Angels.

Στο γραφείο του δημάρχου βρέθηκαν για την παράδοση η κ. Κατερίνα Κουλέρη και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Prime Marine, η κ. Άννα Ξουλέη, ο κ. Τάσος Γκιωνάκης και ο κ. Νίκος Κιούσης από την κοινότητα των Green Angels. Από την πλευρά του Δήμου, ήταν πέραν του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλας, και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας, Γιώργος Τσόλας, και Β/βάθμιας, Γιάννης Μαρμαγγιόλης, και η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, Σταματούλα Τράνακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ