Ελάτε στην παρέα μας

Λαυρεωτικής

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Β. Καβαλλάρη με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Βίκυ Καβαλλάρη για τη σύναψη στενών συνεργασιών με τους Δήμους της Χωρικής Αρμοδιότητάς της για τη νέα διοικητική περίοδο, υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Δήμητρα Πάλλη, παρουσία και του Αν. Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Α.Α., κ. Γιώργο Ψαρομιχαλάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς την αναγκαιότητα να προχωρήσουν μια σειρά έργων, σε τομείς όπως είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση (διευθέτηση εκβολής ρέματος Κερατέας), τα έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων, οι οδικές αρτηρίες και φυσικά η έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών και υποδομών πολιτικής προστασίας, τόσο για την τρέχουσα περίοδο, όσο και για την επερχόμενη θερινή που αναμένεται για μία ακόμη χρονιά να είναι αρκετά δύσκολη λόγω των δυσχερών συνθηκών που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή.

Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τοn Δήμαρχο για μια σειρά αναγκών που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των πολιτών του Δήμου Λαυρεωτικής, όπως για παράδειγμα οι χρηματοδοτήσεις στις αθλητικές υποδομές (κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, γήπεδο Βογιατζή, χλοοτάπητας γηπέδου «Γ. Ραφιάς), ενώ κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε ότι η Ανατολική Αττική υπολείπεται σε υποδομές που αφορούν τον αθλητισμό, τις συγκοινωνίες, τις υπηρεσίες υγείας/νοσηλείας, η αντιμετώπιση των οποίων αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Διοίκησης του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ