Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Σε κλίμα συγκίνησης βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του ο Δήμος Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 βραβεύτηκαν από τον Δήμο Λαυρεωτικής οι 170 μαθητές και μαθήτριες των σχολείων Λαυρίου και Κερατέας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τη ζεστή και εορταστική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη απονέμοντας επαίνους και αναμνηστικά δώρα στους νέους φοιτητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Λαυρίου κ. Δ. Λουκά για την ιδιαίτερη πρόσκληση της απονομής των επαίνων, εξήρε την μεγάλη προσπάθεια των μαθητών και των καθηγητών τους για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου. Ωστόσο, συνεχάρη και τους ήρωες γονείς που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους με κάθε τρόπο παρέχοντας τους τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδο τους παρά τις οικονομικές αντιξοότητες της σημερινής εποχής. Επίσης απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές τόνισε την αξία της σωστής παιδείας και εκπαίδευσης που θα αποτελούν τα ισχυρότερα εφόδια σε όλη τους τη ζωή.

Κλείνοντας αφού συνεχάρη για άλλη μια φορά τους επιτυχόντες μαθητές, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και διαβεβαίωσε ότι η στήριξη του στη νέα γενιά με κάθε πρόσφορο μέσο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ