Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής στηρίζει έμπρακτα την Καρδίτσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς σε συνέχεια της ανθρωπιστικής βοήθειας που παραδόθηκε στον Άγιο Θεόδωρο Καρδίτσας υλοποίησε τη δέσμευση που είχε κάνει.

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στην Καρδίτσα κλιμάκιο με οχήματα του Δήμου Λαυρεωτικής, το οποίο θα παραμείνει για μια βδομάδα, με στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των πλημμυροπαθών και του Δήμου Καρδίτσας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αποστολή 6 οχημάτων, υδροφόρων και πυροσβεστικών, 12 υπαλλήλων του Δήμου Λαυρεωτικής και εθελοντών στην πόλη της Καρδίτσας για το πλύσιμο και τον καθαρισμό των δρόμων.

Παρόντες σε αυτή την προσπάθεια οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κος Στουραΐτης Ηλίας και Καθαριότητας κος Μακροδημήτρης Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗΛ. κος Τσίκλος Παναγιώτης, εργαζόμενοι των Τμημάτων Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαυρεωτικής με συντονιστή τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο κο Λιούμη Κωνσταντίνο καθώς και εθελοντές, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια», δήλωσε ο κος Λουκάς «και να τονίσω ότι ο Δήμος μας βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους είναι σημαντικό να διατηρούμε το αίσθημα της ενότητας μέσα από χειροπιαστές πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλοβοήθειας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ