Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λαυρεωτικής στέκεται στο πλευρό των πληγέντων στη Βόρεια Εύβοια

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλιμάκιο του δήμου Λαυρεωτικής, με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και τους αντιδημάρχους Πίτσα Αργεντίνη και Θανάση Μακροδημήτρη, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Κέφαλος” Κώστα Λουκά και προσωπικό του Δήμου επισκέφτηκαν την πυρόπληκτη περιοχή του Μαντουδίου παραδίδοντας τρόφιμα, ζωοτροφές, είδη πρώτης ανάγκης, νερά και φαρμακευτικό υλικό τα οποία είχαν συγκεντρωθεί από φορείς, συλλόγους και πολίτες για την άμεση κάλυψη αναγκών της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου και ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο “Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας” Γιώργο Τσαπουρνιώτη ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά «για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη σε μια δύσκολη περίοδο μάλιστα που -και- ο Δήμος Λαυρεωτικής είχε να αντιμετωπίσει πυρκαγιές και αυτό να δίνει ιδιαίτερη αξία στην κίνηση.»

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά: «Αρχικά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και συγκινητική. Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους. Η σκέψη μας είναι με τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, να ξέρουν ότι είμαστε στο πλευρό τους!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ