Ελάτε στην παρέα μας

Λαυρεωτικής

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφή στο καλοκαιρινό camp του Δήμου Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τμήμα αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Δήμου Λαυρεωτικής πραγματοποιεί για 8η χρόνια την καλοκαιρινή ενασχόληση (camp) προκειμένου να διευκολύνουν τους εργαζόμενους γονείς και να δώσουν στα παιδιά τη δυνατότητα ν΄ασχοληθούν δημιουργικά με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το camp υλοποιείται από Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» Δ. Λαυρεωτικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Κερατέας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου και τον Γ.Σ. Κερατέας αντίστοιχα και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 ως 15 ετών.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές που θα τα βοηθήσουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να συναναστραφούν με άλλα παιδιά.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής ενασχόλησης στοχεύει στην καλλιέργεια των αθλητικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών μέσω αθλημάτων και δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, μπαντμιντον, πινγκ-πονγκ, τένις, παραδοσιακοί χοροί, παιδαγωγικά παιχνίδια, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι και πρώτες βοήθειες κ.α.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και θα είναι ανοιχτές έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.

Το Camp θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή (08:00 – 15:00 / ώρα προσέλευσης 09:00) και περιλαμβάνει δύο περιόδους:

  1.  από Δευτέρα 29 Ιουνίου έως Παρασκευή 10 Ιουλίου
  2. από Δευτέρα 13 Ιουλίου έως Παρασκευή 24 Ιουλίου
Ενδεικτικό πρόγραμμα

8:00π.μ.– 9:00 π.μ.: Προσέλευση – Δημιουργική Απασχόληση- Φύλαξη
9:00 π.μ.– – 12:00 π.μ.: Αθλητικές & Πολιτιστικές Δραστηριότητες.
12:00 π.μ.– 12:30 μ.μ.: Ελαφρύ Γεύμα.
12:30 μ.μ.– 14:00 μ.μ.: Αθλητικές & Πολιτιστικές Δραστηριότητες.
14:00 μ.μ.– 15:00 μ.μ.: Δημιουργική Απασχόληση- Φύλαξη

Η αίτηση θα ολοκληρωθεί όταν καταθέσετε συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Ιατρικό Δελτίο από παιδίατρο, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα εξέτασης από ιατρό οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν από συμβεβλημένο ιατρό του Ν.Π.Δ.Δ. « Θορικός» δωρεάν.

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται στα 50 Ευρώ συνολικά και για τις 10 ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα για τα παιδιά, ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης, καπέλο και T-shirt, για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο, στα αδέλφια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ