Ελάτε στην παρέα μας

Λαυρεωτικής

Εργαστήριο ζωγραφικής και κεραμικής για τα παιδιά από τη Χρυσή Τομή Κερατέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Χρυσή Τομή Κερατέας υλοποιεί και φέτος το εργαστήρι Ζωγραφικής για παιδιά και το εργαστήρι Κεραμικής.

Αρχικά, το εργαστήρι ζωγραφικής υλοποιείται για 4η χρονιά και προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά στο κλίμα της ζωγραφικής, ώστε να βγάλουν στα τελάρα τους τις ζωγραφιές που έχουν μέσα τους. Στα πλαίσια του εργαστηρίου τα παιδιά γνωρίζουν και εμπνέονται από τους σημαντικότερους ζωγράφους και στη συνέχεια δημιουργούν τα δικά τους έργα, πάντα με την καθοδήγηση του δάσκαλου ζωγραφικής Παντελή Ζωγράφου. Τα χρώματα, τελάρα, πινέλα, ξύστρες, γόμες, μολύβια και ό,τι άλλο χρειαστεί παρέχονται από το εργαστήρι.

Έναρξη: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020. Ώρα: 13:00-15:00. Διάρκεια: 7 μήνες

Εργαστήρι κεραμικής: Έκφραση μέσα από τον πηλό

Τα μαθήματα κεραμικής συνεχίζονται για 8η χρονιά με εμψυχώτρια τη ζωγράφο- κεραμίστρια Μάχη Δημοπούλου. Με στόχο την προσωπική έκφραση μέσω του πηλού, οι συμμετέχοντες δημιουργούν, συνεργάζονται, επικοινωνούν και καλλιεργούν το ταλέντο τους. Το φετινό σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο εργαστήριο Κεραμικής της Μάχης Δημοπούλου.

Έναρξη: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020. Ώρα: 11:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected] και καθημερινά 16:00-21:00 στα τηλέφωνα: 6984912459 – 6984614675.

Σημειώνεται πως τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή της διασποράς της COVID-19. Στο χώρο της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργαστηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ