Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Επίτιμοι δημότες Λαυρεωτικής το ζεύγος Αθανάσιος και Μαρίνα Μαρτίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου η τελετή παράδοσης του κλειδιού της πόλης του Λαυρίου στο ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Σε ένα χώρο κατάμεστο, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Κυβερνητικών στελεχών, του Μητροπολίτη Μεσογαίας Λαυρεωτικής Νικόλαου, βουλευτών, αντιπεριφερειαρχών, δημάρχων, αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων, παραδόθηκε από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Λουκά στο ζεύγος Μαρτίνου το κλειδί της Πόλης και τιμητική πλακέτα.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές για την προσφορά της οικογένειας στην περιοχή.

 

 

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Σ. Πέτσας, o Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, η Υφυπουργός Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη, οι βουλευτές Γ. Βλάχος και Β. Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Νίκος Πέππας, Αν. Αττικής Θανάσης Αυγερινός, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, οι δήμαρχοι της περιοχής, μεταξύ αυτών οι δήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου, Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης, Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, κ.α.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ