Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται το έργο υποδομής ύδρευσης στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το μεγάλο έργο υποδομής ύδρευσης στην πολεοδομική ενότητα 1 της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου (δυτικό τμήμα της Αγίας Μαρίνας με όριο διαχωρισμού μεταξύ της ΠΕ1 και ΠΕ2 την Λεωφ. Αγίας Μαρίνας) προϋπολογισμού 2.177.419 εκ. ευρώ(ΕΣΠΑ 2014-2020).

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την ανάδοχο εταιρία συνεχώς παραδίδονται σε λειτουργία τα νέα τμήματα αγωγών ύδρευσης πολυαιθυλενίου που έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και οι δοκιμές.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης δηλώνει: «Η γειτονιά αυτή δεν θα έχει πλέον βλάβες και το κυριότερο είναι ότι οι κάτοικοι θα πίνουν καθαρό νερό της ΕΥΔΑΠ, χωρίς υπολείμματα λάσπης. Συνιστώ επίσης σε σταθερούς επικριτές- μηδενιστές έργων και πολιτικών να μην ξεχνούν τους προϋπολογισμούς των έργων καθώς και το γεγονός ότι επειδή τα έργα υποδομής είναι κάτω από τη γη και δεν φαίνονται…δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαξιώνονται αφού πρόκειται για βασικά αγαθά ζωής, Συνταγματικά κατοχυρωμένα. Χωρίς έργα υποδομής πόλεως δεν νοείται Ανάπτυξη και μάλιστα βιώσιμη, οικολογικά ορθή. Η Αγία Μαρίνα-Άγιος Δημήτριος και το 7 χιλιομέτρων παραλιακό μας μέτωπο είναι βασική περιοχή προτεραιότητας για το Δήμο Κρωπίας.

 

Συνεχίζουμε με περισσότερα έργα υποδομής και στις εκτός σχεδίου περιοχές της Αγίας Μαρίνας και των οικισμών που περικλείονται, με έμφαση στο θέμα της οριστικής επίλυσης της αποχέτευσης ακαθάρτων και με περισσότερες δράσεις για την καθαριότητα, την ανακύκλωση, για την κοινωνική, αθλητική και αναψυχική ανάπτυξη της περιοχής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ