Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πώς θα γίνεται η είσοδος στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την είσοδο στο Δ.Α.Κ Κορυδαλλού οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες και διαδικασίες.

Οι προβλεπόμενες διαδικασίες είναι οι παρακάτω:

 Πριν από την έναρξη της αθλητικής δραστηριότητας, οι αθλούμενοι πολίτες συμπληρώνουν και στη συνέχεια
υπογράφουν το Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. (το έντυπο υπάρχει στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΑ https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf ).
Αν έχουν νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19 πρέπει να απευθυνθούν σε καρδιολόγο, πριν την άσκηση, προκειμένου να πάρουν ιατρική βεβαίωση για άθληση, διαφορετικά εκθέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.
Προκειμένου να εισέλθουν για άθληση στο Δ.Α.Κ, οι αθλούμενοι επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους το υπογεγραμμένο Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου. Σε περίπτωση που ο αθλούμενος είχε νοσήσει από τη λοίμωξη COVID-19, τότε θα πρέπει να προσκομίσει και ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης.
 Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλούμενοι υποβάλλουν τα στοιχεία τους στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για το ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19, τον οποίο φυλάσσει στα αρχεία της η αθλητική εγκατάσταση. Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, κινητό τηλέφωνο, email καθώς και την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ