Ελάτε στην παρέα μας

Κορυδαλλού

Κορυδαλλός: Ο σταθμός του Μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας ανοίγει τις πύλες του στις 7 Ιουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ύστερα από αναμονή αλλά και υπομονή πολλών ετών ανοίγει στις 7 Ιουλίου τις πύλες του ο σταθμός του Μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Οι κάτοικοι του Κορυδαλλού αποκτούν απευθείας πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και όλους τους κεντρικούς συγκοινωνιακούς κόμβους.

H ανακοίνωση του δήμου αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Aποτελεί ευκαιρία και συνάμα πρόκληση για όλους μας να αναδείξουμε το Μετρό σε μοχλό ανάπτυξης. Από την πλευρά μας, με συντονισμένες δράσεις και ενέργειες, επιδιώκουμε τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αύξηση της επισκεψιμότητας του εμπορικού κέντρου, τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Στο πνεύμα αυτό, αποδίδεται, ύστερα από 8 χρόνια εργασιών, και η Πλατεία Ελευθερίας. Πλήρως διαμορφωμένη, με πράσινο και δύο πρότυπες παιδικές χαρές με σύγχρονα και ασφαλή όργανα για τους μικρούς μας φίλους και όλες τις ανέσεις για τους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες. Παράλληλα, τοποθετείται σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο μοντέλο μια πόλης φιλικής προς το περιβάλλον, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει η Δημοτική Συγκοινωνία, με σύγχρονο στόλο ώστε να ενώσουμε τις γειτονιές της πόλης με τον νέο σταθμό Μετρό εξασφαλίζοντας την άνετη πρόσβαση κάθε κατοίκου. Την Τρίτη 7 Ιουλίου, το Μετρό έρχεται στην πόλη μας! Επόμενη στάση, ο Κορυδαλλός που μας αξίζει…” 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ