Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – συναυλία για την καθυστέρηση των έργων στο παραλιακό μέτωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Δήμοι Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνουν από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία με τον Άκη Δείξιμο, για να δηλώσουν την αντίδρασή τους στην πολύχρονη καθυστέρηση των έργων στην παραλία.

Η διαμαρτυρία-συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.30 στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος του Ιλισού ποταμού, πλησίον του κλειστού Γυμναστηρίου.

Οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια Μοσχάτου-Ταύρου και Καλλιθέας, καλούν τους πολίτες τους να στηρίξουν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση τον αγώνα που κάνουν οι δύο Δήμοι για να σταματήσει η πολύχρονη καθυστέρηση των έργων στο παραλιακό μέτωπο. Οι δύο Δήμοι ζητούν να δημοπρατηθεί άμεσα η β΄ φάση του έργου, να απομακρυνθούν τα μπάζα από την παραλία και να διατηρηθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ύψος των Τζιτζιφιών.

Την Τρίτη το βράδυ, οι πολίτες θα απολαύσουν τον Άκη Δείξιμο σε ένα μουσικό ρεπερτόριο για όλες τις ηλικίες και θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο δρόμου, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα στην παραλία και την ολοκλήρωση των έργων με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ