Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πέθανε εν ώρα εργασίας 49χρονος υπάλληλος του δήμου Καλλιθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με συμπτώματα θερμοπληξίας άφησε την τελευταία του πνοή 49χρονος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας.

Ο εργαζόμενος κατέρρευσε την στιγμή που άνοιγε παιδική χαρά για τα παιδιά, χθες Κυριακή νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, ο 49χρονος βρέθηκε περί ώρας 16:45 για να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους στην Καλλιθέα.

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διήνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρά μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο της παιδικής χαράς στην οδό Περικλέους, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, και εκεί κατά την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και μετά από λίγο έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο αδερφός του 49χρονου. Ο 49χρονος διεκομίσθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σήμερα αναμένεται να διενεργεί νεκροψία-νεκροτομή, που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου

 

Σχετικά με την τραγική απώλεια του 49χρονου εργαζόμενου μας στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 , ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εργαζόμενου μας .

Ο Δήμος Καλλιθέας, είχε συμμορφωθεί με όλες τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και έχει λάβει
έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών φαινομένων:

https://kallithea.gr/p=30592&fbclid=IwAR3ZNINfyfxaUKwSBd486OPoBDDebn3fVFQz06ZPd-wETBVvdmSPcL52kHs

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ