Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Δήμος Καλλιθέας: Πώς θα γιορτάσει την επέτειο της 28η Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κορωνοϊός αλλάζει φέτος τα δεδομένα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου.

Επιπροσθέτως, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς, οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, περιλαμβάνουν:

  • Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.
  • Καταθέσεις στεφάνων στην πλατεία Ηρώου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων. Για αυτούς τους λόγους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 να επικοινωνήσουν με το γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Καλλιθέας στα ανωτέρω τηλέφωνα (προκειμένου να προκαθοριστεί διαφορετική ώρα κατάθεσης για τον κάθε φορέα).
  • Ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στα καταστήματα των Υπηρεσιών του Δήμου από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
  • Φωταγώγηση των δημοτικών κτηρίων το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ