Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ε.ΣΥ.Ν. είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του παραρτήματος Βύρωνα – Καισαριανής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) συναντήθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ).

Έγινε συζήτηση για το μεγάλο πρόβλημα των εξαρτήσεων από το οποίο δεν εξαιρείται η πόλη μας, καθώς και το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης.

Από την μεριά της η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε πως η παρουσία του ΕΣΥΝ στην πόλη και η παρέμβαση στα σχολεία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με τη σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής αποφασίστηκε στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή να συζητηθεί το ζήτημα των εξαρτήσεων σε επόμενη συνεδρίασή της, ώστε να γίνει ενημέρωση στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές και να αναληφθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε συνεργασία και με το ΕΣΥΝ.

Τέλος εκφράστηκε από τη Δημοτική Αρχή η πρόθεση να καταρτιστεί καινούργιο πρόγραμμα πρόληψης με τους φορείς της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ