Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Ο Δήμος Καισαριανής ανοίγει την αγκαλιά του στην Ουκρανία

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Καισαριανής, Χρήστου  Βοσκόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Φασκιώτη και της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρίας Βούρλου, αναχώρησε το πρώτο κύμα ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Καισαριανής προς την Ουκρανία.  

Συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων μεγάλης διάρκειας, τροφές για βρέφη και νήπια, παιδικές πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής, νερά και φαρμακευτικό υλικό.

Για την παράδοση της βοήθειας, ο Δήμος Καισαριανής ήρθε σε συνεννόηση με ταξιδιωτικό πρακτορείο που δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδος και Ουκρανίας και πραγματοποιεί 2-3 ταξίδια σε εβδομαδιαία βάση.

Τα οχήματα παραδίδουν τη βοήθεια που συγκεντρώνεται σε 3 διαφορετικές πόλεις στη Νότια Ουκρανία. Από εκεί τα υλικά διανέμονται στην υπόλοιπη χώρα μέσω ενός δικτύου μοναχών ιερέων που κινούνται στις εμπόλεμες ζώνες με σχετική ασφάλεια, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες δεν τους επιτίθενται.

Ο Δήμος Καισαριανής, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό, θα συνεχίσει την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για όσο υπάρχει ανάγκη.
Η συλλογή θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται στο Α’ ΚΑΠΗ, στην οδό Φιλαδελφείας 37, μεταξύ 09:00 – 15:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2107240661.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ