Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Με ζωντάνια και κέφι ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε άλλη φορά ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου όλη η πόλη γέμισε από τραγούδια και χορούς. Από το πρωί τα μεγάφωνα σε όλη την πόλη έπαιζαν μουσική και καλούσαν τον κόσμο στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Στις τρεις η ώρα το μεσημέρι οι πρώτες ομάδες καρναβαλιστών από σχολεία και φορείς της πόλης μαζεύτηκαν σε τρεις γειτονιές και ξεκίνησαν χορεύοντας να κατευθύνονται στο σημείο εκκίνησης, τα σχολεία του Βενιζέλου. Από εκεί χιλιάδες κόσμου, τα σχολεία της πόλης μαζί με τους μικρούς μας φίλους από τους παιδικούς σταθμούς  με οδηγό τους ζογκλέρ, το άρμα του Καρναβαλιού και φυσικά τους Γαλάτες, ξεκίνησαν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, διασχίζοντας την λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης καταλήγοντας στο τέρμα της.

Την επόμενη μέρα χιλιάδες κάτοικοι της Καισαριανής και των γύρω συνοικιών γιόρτασαν, όπως κάθε χρόνο, την Καθαρά Δευτέρα στο πάρκο Άη-Γιάννη.

Με σύμμαχο τον καιρό, οι Καισαριανιώτες διασκέδασαν με τον Μικρασιατικό Σύλλογο που και φέτος χόρεψε αποκριάτικους χορούς προσφέροντας άφθονο γέλιο και στη  συνέχεια, υπό το άκουσμα παραδοσιακών τραγουδιών, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και γεύτηκαν τα σαρακοστιανά εδέσματα που προσφέρονταν στο χώρο

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ