Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Ξεκίνησε το εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάθε Παρασκευή, η ομάδα της δημιουργικής γραφής συναντιέται στον όμορφο χώρο της Βιβλιοθήκης και με όχημα την φαντασία τους αλλά και την αρχαία μυθολογία δημιουργούν βήμα-βήμα τη δική τους ιστορία.

Εικόνες και σκίτσα, μικρές διηγήσεις και μύθοι της αρχαιότητας ως «πρώτη ύλη» και έμπνευση, τα παιδιά σκαρώνουν τη δική τους ιστορία. Μέχρι τις 15 Μαρτίου θα έχουν ολοκληρώσει την ιστορία τους με τη βοήθεια της συγγραφέας Στέλλας Αρβανίτη.
Μετά ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει για τους μικρούς συγγραφείς: η φωτογραφία. Μέχρι τις 7 Απριλίου θα προχωρήσουν σε μαθήματα φωτογραφίας, με την βοήθεια του Παναγιώτη Παπάζογλου. Θα μάθουν για τα διάφορα είδη φωτογραφίας, την ασπρόμαυρη, την καλλιτεχνική και πολλά άλλα, ενώ τα ίδια θα φωτογραφίσουν και θα φωτογραφηθούν. Για το τμήμα φωτογραφίας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και επιπλέον παιδιά στο τηλ: 210 -75.15.467.
Τέλος, τα παιδιά θα κατασκευάσουν το βιβλίο τους, μαθαίνοντας βιβλιοδεσία από την βιβλιοθηκονόμο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κωνσταντίνα Μπαλωμένου.
Στα μέσα Μαΐου οι επίδοξοι νεαροί συγγραφείς θα έχουν δημιουργήσει εξολοκλήρου το δικό τους βιβλίο, με μια ιστορία έτοιμη να διαβαστεί από όλους εμάς!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ