Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Δήμος Καισαριανής: Πρόσληψη ενός υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμος Καισαριανής ανακοίνωσε πως θα γίνει πρόσληψη ενός ατόμου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της  υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καισαριανής ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την πρόσληψη ενός ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καισαριανής ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού, με ειδικότητα οδηγός ΔΕ και με δίπλωμα κατηγορίας Γ- Δ κατηγορίας, ανακοίνωσε ο δήμος Καισαριανής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 4-5-2020 έως 7-5-2020

Οι αιτήσεις θα  απευθύνονται στο Δήμο Καισαριανής – Τμήμα Διοίκησης – Προσωπικού (Δημαρχείο – Βρυούλων 125 & Κλαζομενών  Τ.Κ  16121 Καισαριανή –τηλ. επικοινωνίας : 213-2010741) και θα κατατίθενται  είτε στην υποδοχή του Δημαρχείου Καισαριανής στο ισόγειο επί της οδού Κλαζομενών από Δευτέρα 4-5-2020 έως Πέμπτη 7-5-2020 ώρες 9.00-14.00), είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ανωτέρω διεύθυνση, είτε  θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (προτιμητέο) στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected])

Δεν απαιτείται η υποβολή συνημμένων δικαιολογητικών. Αρκεί η υποβολής της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης. Μόνο στους προσληφθέντες θα ζητηθεί η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Τα προσόντα των υποψηφίων αναφέρονται στα σχετικό Παράρτημα. Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ