Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Όσα έγιναν στη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα ευρεία σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου συγκάλεσε εκτάκτως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, αμέσως μετά τη σύσκεψη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών ενόψει της κακοκαιρίας «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Ζενέτος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των υπηρεσιών και κάλεσε τους εμπλεκόμενους της Πολιτικής προστασίας του Δήμου να είναι σε επαγρύπνηση καθ’ όλο το 24ωρο, ενώ με τη συμμετοχή του μετεωρολόγου Γιάννη Σταματάκη αξιολογήθηκαν τα τοπικά μετεωρολογικά δεδομένα για τον προγραμματισμό των ενεργειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κλιματικά δεδομένα για το Ίλιον αντλούνται από τον μετεωρολογικό σταθμό και τις κάμερες καιρού που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος στο κτίριο του Δημαρχείου και αξιολογούνται διαρκώς από τον ειδικό επιστήμονα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουμαραδιός, Νικολέττα Βομπιράκη, Γιώργος Φερεντίνος, Άρης Τσιμόγιαννης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Ευλαλία Γκιώνη και Δημήτρης Γαλούνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να εφαρμόζουν τα μέτρα αυτοπροστασίας και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να επικοινωνούν με το Δημαρχείο στο τηλ. 213 2030187 και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Κουμαραδιό στο τηλ. 6945551028.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ