Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Τρία νέα Νηπιαγωγεία εγκαινιάστηκαν στον Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρία νέα Νηπιαγωγεία εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, το 15ο, το 28ο και το 30ο Νηπιαγωγείο. Η δημιουργία τους αποτελεί επιβράβευση της πολυετούς προσπάθειας και διεκδίκησης του Δήμου Ιλίου, με στόχο τα νήπια να αποκτήσουν το σχολείο που τους αξίζει, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εκφράζοντας την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την αγωνία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις πολλές ανάγκες συντήρησης των 91 Σχολικών Μονάδων και να προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, σημείωσε:
«Οι περικοπές των εσόδων και του ανθρώπινου δυναμικού, μας δυσκολεύουν και πολλές φορές ανατρέπουν τον προγραμματισμό μας. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους εσάς τους γονείς, που είστε οι στυλοβάτες της οικογένειας, τους εκπαιδευτικούς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, ότι θα είμαστε πάντοτε ουσιαστικοί συμπαραστάτες σας. Είμαστε εδώ, με συνεργασία και καλή προαίρεση, να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.»

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Κορδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Δημήτρης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμος, ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, εκ μέρους των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. ο Ιωάννης Καραγιάννης και ο Αλέξανδρος Γραμμένος, καθώς επίσης, εκπρόσωποι Φορέων του Δήμου Ιλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ