Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το Δήμο Ιλίου επισκέφτηκε η Ρένα Δούρου – Συνάντηση με το Ν. Ζενέτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου στο Δημαρχείο Ιλίου και επίσκεψη σε έργα που είχαν δρομολογηθεί επί δικής της διοίκησης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Ο Δήμαρχος Ιλίου αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε με την κυρία Δούρου ως Περιφερειάρχη, τονίζοντας ότι κατά τη θητεία της δρομολογήθηκαν έργα όπως, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Νικόλαος Λιάκος», που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, το κτήριο στην πλατεία Φοινίκων που ανακατασκευάζεται για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, καθώς και το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Ζωοδόχου Πηγής, τα οποία στη συνέχεια επισκέφτηκαν.

Παράλληλα, όπως σε κάθε συνάντηση με πολιτικούς παράγοντες, ο κ. Ζενέτος έθεσε τα μείζονα ζητήματα που αφορούν τόσο τον Δήμο Ιλίου, όσο και ευρύτερα τη Δυτική Αθήνα, όπως η επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό, το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, η καλύτερη πρόσβαση των Δήμων του Δυτικού τομέα στην Αττικό Οδό, η μεταφορά ενός εκ των δύο υφιστάμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων στον Δυτικό Τομέα κ.ά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Βίτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αθανάσιος Τσακανίκας, οι Αντιδήμαρχοι Ιλίου Γιώργος Φερεντίνος, Ανδριάνα Αλεβίζου, Άρης Τσιμόγιαννης, Γιώργος Φραγκάκης και Νίκη Βομπιράκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ιλίου Φώτης Μαρκόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου Κώστας Κάβουρας, Κώστας Πανίτσας και Σοφία Μυγδάλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ