Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Συνεχίζονται τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο και τα επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τόσο με φυσική παρουσία, όσο και διαδικτυακά, για όσους το επιθυμούν, συνεχίζεται η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Δήμου Ιλίου.

Στο Δημοτικό Ωδείο συνεχίζονται τα μαθήματα για τα μουσικά όργανα πιάνο, κιθάρα, βιολί, κρουστά, καθώς και τα θεωρητικά για σπουδαστές όλων των ηλικιών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο διδασκαλίας με εξ’ αποστάσεως μάθημα ή με φυσική παρουσία στον χώρο του Ωδείου.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα συνεχίζονται για την κεραμική, την αγιογραφία και τη ζωγραφική στο χώρο των εργαστηρίων που βρίσκονται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Κοινωνικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων (πρώην ΒΙΟΦΙΑΛ), για σπουδαστές όλων των ηλικιών, σε ομάδες των 5 έως 6 ατόμων, αλλά κατόπιν συνεννόησης μπορούν να πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως με τηλεμαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και συγκεκριμένα με την κυρία Κωνσταντίνα Παναγοπούλου τηλ. 2132030159 και την κυρία Ζωίτσα Διακάτου τηλ. 2132030251, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 -14:00, ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ