Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Σε ετοιμότητα παραμένει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Μάχη» με την πυκνή χιονόπτωση έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τα συνεργεία του Δήμου Ιλίου, για τη διευκόλυνση και την προστασία πολιτών και οχημάτων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος, επί ποδός συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη βάση ολόκληρος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος σε συντονισμένες προσπάθειες με τα οχήματα και το ανθρώπινο δυναμικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και στη συνέχεια το δευτερεύον οδικό δίκτυο, ακόμη και μικρά στενά.

 

 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δημιούργησαν η ραγδαία επιδείνωση του καιρού και η σφοδρή χιονόπτωση, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση και να διατηρήσουμε κεντρικές αρτηρίες, κομβικά σημεία, αλλά και δευτερεύοντες δρόμους ανοιχτούς, χάρη στον αγώνα και την αυταπάρνηση των εργαζομένων της Πολιτικής Προστασίας και των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου μας, αλλά και των πολιτικών μου συνεργατών. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που στάθηκαν, για μια ακόμα φορά, άξιοι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, αλλά κυρίως αρωγοί και σύμμαχοι στο πλευρό των συμπολιτών μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ