Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα προγράμματα μάθησης του ΚΔΒΜ του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζει τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. υλοποιώντας προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ιλίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο / Νέες τεχνολογίες 25
2 Αγγλικά για τον τουρισμό / Γλώσσα και επικοινωνία 50
3 Ισπανικά για τον τουρισμό / Γλώσσα και επικοινωνία 25
4 Σύγχρονη οικογένεια /Συμβουλευτική γονέων 25

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα απευθύνονται σε ενήλικες κάθε ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και σε μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Ιλίου και συγκεκριμένα στον κύριο Χρήστο Δημάκη τηλ. 2132030158 (Κάλχου 48 – 50, 2ος όροφος, ώρες 9:00 – 16:00), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ