Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Ιλίου και ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι προϋποθέσεις για στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιλίου και του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών (ΠΟΚ) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι του με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη.

Ο προπονητής Ελευθέριος Μηνάς και οι εκπρόσωποι του ΠΟΚ Μάρθα Μπάμπη και Νίκος Μηλιώνης ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή Ιλίου, τόσο για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να προπονούνται οι αθλητές του, όσο και για τη διαχρονική του υποστήριξη στον Όμιλο και εξέφρασαν την ισχυρή θέληση να μεταφερθεί η έδρα τους στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προς αυτήν την κατεύθυνση και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το θάρρος, το αγωνιστικό πνεύμα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, που του έχουν αποφέρει πλήθος πρωταθλημάτων και διακρίσεων: «Η δύναμη ψυχής είναι εκείνη που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και να κοιτάτε μπροστά. Είναι η δική σας ικανότητα να αψηφάτε εμπόδια και να γίνεστε πρωταθλητές της ζωής και της καρδιάς μας».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο Deaf Champions League το 2014, 2015, 2017 και 2018, έχει κατακτήσει 6 πανελλήνια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κωφών, ενώ αθλητές της στελεχώνουν τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες Κωφών σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ