Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον. Όλη η πόλη… μια γιορτή!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 το Ίλιον φοράει τα «καλά» του και συμμετέχει στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός. Η «Λευκή Νύχτα» κλείνει 7 χρόνια διοργάνωσης και το γιορτάζει παρέα με καταξιωμένους καλλιτέχνες, λαϊκά και παραδοσιακά συγκροτήματα, ροκ σχήματα και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων σε 7 πλατείες, αθλητικούς χώρους και το εμπορικό κέντρο της πόλης, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στέλιος Ρόκκος, Πασχάλης, Σοφία Αρβανίτη, Έφη Θώδη και άλλοι καλλιτέχνες, ο DJ Βασίλης Τσιλογιάννης, το εξαμελές συγκρότημα Fabulous VI – «A Blast From The Past», ροκ συγκροτήματα από το Μουσικό Στέκι Ιλίου και χορευτικά πολιτιστικών και εθνικοτοπικών Συλλόγων, εγγυώνται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να απογειώσουν το κέφι.

Συμμετέχουν, επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, με προσφορές και εκπλήξεις για τους επισκέπτες, καθώς και ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Lefki Nixta

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Όταν διοργανώσαμε το 2013 για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη «Λευκή Νύχτα», ήμασταν βέβαιοι ότι θα μετατρεπόταν σε έναν από τους πιο επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς και θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες πόλεις. Ο στόχος ήταν και παραμένει ίδιος: η αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη, που θα τονώσει την τοπική αγορά και παράλληλα θα την καταστήσει γνωστή σε όλη την Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμβάλλουν σε αυτόν το στόχο και καθιστούν τη «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ