Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές στα επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν τα επιμορφωτικά προγράμματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου για το εκπαιδευτικό έτος 2020 – 2021.

Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν τα παρακάτω:

  • Ζωγραφική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Αγιογραφία
  • Κεραμική (ενηλίκων και παιδικό)
  • Φωτογραφία

Τα επιμορφωτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Αθλητικών & Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΒΙΟΦΙΑΛ), επί της οδού Ηροδότου 29 και Φιλιατών (είσοδος από Φιλιατών), ενώ προβλέπεται η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και η εφαρμογή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως αυτές ανανεώνονται τακτικά για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.ilion.gr/ ( ΨΗΦΙΑΚΟ ΙΛΙΟΝ – ψηφιακές υπηρεσίες πολιτισμού) επιλέγοντας το γνωστικό αντικείμενο της επιλογής σας και το τμήμα που επιθυμείτε.

Σημειώνεται ότι, τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται η έναρξη των τμημάτων παιδικού θεατρικού εργαστηρίου, χορού Λάτιν, παραδοσιακών χορών, μουσικής κινησιολογίας για άτομα από 12 ετών, θεραπευτικής yoga – ενδυνάμωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, στα τηλέφωνα 2132030251, 2132030259, 2132030255, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ